keskiviikko 27. elokuuta 2014

Viimeisiä viedään

Tämä kotiäiti viettää viimeisiä kotiäitipäiviään tai oikeastaan ne loppuivat jo viime viikolla. Lapset ovat nimittäin aloittaneet jo päiväkodin (virallisesti) ja allekirjoittanut saa "nauttia" lomasta. Totuus kuitenkin on, ettei tämä oikein lomalta tunnu. ;D Koko ajan kamalan huono omatunto siitä, että lapset ovat päiväkodissa vaikka itse olen täällä kotosalla. Tätäkö tämä tästä eteenpäin on? Kamalaa, erityisesti kun tällä viikolla hoitopäivien pituus on jäänyt muutamaan tuntiin. No ehkä se tästä helpottaa, kun työt ihan virallisesti ensi viikolla alkaa.

Viimeinen kuukausi on ollut jokseenkin kiireinen. Elokuun ensimmäisen viikon olimme lasten kanssa Uudenkaupungin maisemissa nauttimassa helteistä. Ihanaa kun niistä sai nauttia niin pitkään. Lisäksi piipahdin Tallinnassa ja viime viikonloppu meni ystäväporukassa Tukholmassa.

Vietimme siellä mammakavereideni kanssa kotiäitiyteni päättäjäisiä ja täytyy kyllä myöntää, että näitä naisia ja hetkiä tulee ikävä. Vaikka aika innolla olen suuntaamassa kohti uusia tuulia. Lapset ovat selvästi valmiita päiväkotiin ja jossain vaiheessa sitä on vain uskallettava mennä eteenpäin. Se mitä tästä syksystä tulee noin niinkuin organisointimielessä kaikkine noutoineen, viemisineen ja sairastamisineen, jää nähtäväksi. Mutta eiköhän siitä selvitä? Kaikki muutkin ovat selvinneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti