perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesälomaa odotellessa

Tai no mullahan tämä elämä on yhtä lomaa koko ajan sanoisi joku, vaikka kyllä se vähän niin on että kotiäidilläkin on silloin lomaa kun muu perhe (lue mies) lomailee. Tässä perheessä loman aloittamiseen tuntuu kuitenkin liittyvän aina lievähkö viime hetken paniikki, joka tarkoittaa sitä että kaikki kesälomalla mahdollisesti eteen tulevat työt tehdään jo ENNEN lomaa. Käytännössä siis mies tekee ympäripyöreitä päiviä ja allekirjoittanut toimii yksinhuoltajana. No tuntuupa luona sitten ainakin lomalta.

Viikko on mennyt oikeastaan viimeviikosta toipuessa, vaikka retkeily ja lomailu kivaa onkin, vie se aina mehut vähäksi aikaa niin lapsilta kuin äidiltäkin. Eikä nämä melko kehnot kesäsäät ole auttaneet toipumisessa vaikka ihan kivaa toisaalta onkin oleilla sisällä ja touhuta sadepäivän juttuja. Eilen meni sähköt kesken imuroinnin ja oli itseasiassa todella mukavaa kun oli niin hiljaista ja rauhallista. Käytimme ajan glitteriliimaillen ja askarrellen aarrearkkua esikoisen kanssa. Sitä glitteriliiman määrää ei voi kuvitellakaan mitä kolmevuotias tyttö saa pienessä hetkessä läträttyä. Ja voi sitä onnen määrää.

Huomenna ajattelin VIHDOINKIN laittaa pihamaan uuteen uskoon. Tällä hetkellä rikkaruohot rehottaa ja tavarat on pisin poikin ja muutenkin koko piha on varsin epäsiisti. Riipputuolia en koskaan muuten saanut, mutta pieni pihakeinu sen sijaan löysi tiensä terassillemme. Taidankin saman tien nenän napsimaan muutaman ennen otoksen ja esitän muutoksen sitten kuvin.

Muutamia muitakin sisustusprojekteja on työn alla, yksi seinämaalaus erikoistekniikalla, yksi työhuoneessa ja yksi yrittipuutarha parvekkeelle- homma odottaa tekijää. Josko se mies nyt pääsisi lomalle niin saisin vähän aikaa näille projekteille.

Ihanaa perjantai-iltaa, tämä lähtee nyt vielä saunomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti