torstai 12. kesäkuuta 2014

Maalailua

Terveisiä kesälomalta. Lasten harrasteet loppuivat muutama viikko sitten ja sen jälkeen on 'lomaitu', vaikka ihan tavallista arkea silti täällä vietetään. Isovanhemmat kyläilivät viimeviikon ja se tarkoitti minulle enemmänkin lomaa tai paremminkin omaa aikaa. Kaksi iltaa vierähti maalauskurssilla, eikä millään muotokuvamaalaus vaan seinämaalauskurssilla. Olin opiskelemassa erikoismaalaustekniikoita ja voin kyllä sanoa, että kivaa oli! Ihmeellistä miten maaleilla voi saada erilaisia pintoja aikaan helmeilevästä betoniin tai siis betonin jäljitelmään. Nyt himottaisi kokeilla jotain tekniikoosta olkkariin, mutta en osaa enää päättää mitä se olisi? Betonia vai hiekkastruktuuria vaiko vaan ihan Tikkurilan Tuntoa? 

Muutenkin aika on kulunut sisustussuunnitelmien parissa. Muutama asiakastyö on työn alla enkä millään meinaa saada aikaa riittämään kaikkeen. Huomenna pitäisi lähteä Pohjanmaalle synttäreille ja ensi viikko kuluukin siellä mökkitunnelmissa. Sitten onkin jo Juhannus. Hurjaa miten aika rientää. Kävin lasten kanssa tutustumassa päiväkodissakin ja hyvillä mielin jäämme odottamaan syksyä ja hoidon aloitusta, vaikka kyllähän se meidän elämää aika rajusti muuttaa. 

Viimeviikolla käväisimme pikaisesti Tallinnassa, päivä kului lasten ehdoilla ensin eläintarhassa (huh mikä kommunistinen jäänne se oli) ja sitten vielä tivolissa (joka sekin oli aika mielenkiintoinen kokemus). Mutta lapset tykkäsivät ja se olikin päätarkoitus. Siinä se meidän tämän kesän ulkomaan matka sitten olikin tai no ehkä päästään miehen kanssa keskenään vielä muutamaksi päiväksi Uumajaan. Tai sellainen matka on ainakin toiveissa. 

Kyllä kesä vain on ihanaa aikaa. Ja toisaalta on aika ihanaa ettei mitään minuuttiaikataulua ole sovittuna, voi vaan olla ja mennä mielensä mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti